Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

A vad felső tízrugó

2006.10.03. 14:34 Dzsó

Ezt is megértük. Valódi személy vezeti a kapcsolatszám listát. Egy jóideje rengeteg soksokezer ismerőssel rendelkező fake júzer fejlődött az iWiW keblein, a 1,15 millió felhasználóból több mint kétezer volt a csáknórisz szerű féregnyúlvány, evolúciós értelemben véve inkább zsákucca...
Most a listavezető Katinak sokak által jól ismert emlőin növő Málna baba képét is megnézhettyük a legtöbb, bár feltehetőleg egyoldalúan ismert felhasználó adatlapján. Igaz, a fake júzerek nem szűntek meg örökre, számuk ezer fölé nem nagyon megy, és nem szökik már magasabbra kapcsolatszámuk sem holmi maláji tigrisbukfencnél.
Vadmálna színű arcpír nélkül indulhatunk még mindig iWiWezésnek álcázott szoknyavadászatra, vagy kereshetünk igazi ember nevű görkoris klubot a regek között.
"Toda regla tiene excepciones"...

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr6715591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása