Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

Moziünnep. Otthon. Minden nap.

2006.09.21. 11:06 Dzsó

Igen. Én egy köcsög letöltő vagyok. Egy torrenthuszár. Egy filmlopó. Otthon 16:10 -es monitorom van, 5.1 hangrencer. Nem nagy cucc, nem is azér mondom. De a moziünnep garancia nem is ez. Hanem az olcsó film, a reklámmentesség, a TESCO-s mikrós popcorn (by Mogyi), de szigorúan vajas ízesítéssel, két és fél perc, ki van számolva!
És az almafröccs. Melyik moziban adnak, könyörgök, egy jó almafröccsöt a filmhez?! Csak otthon. És otthon olcsó. És otthon finom.
Ne feledkezzünk meg aztán arról sem, hogy egy sorozat nem nézhető moziban, és tévében is csak időnként.
Otthon? Az otthoni moziban ez máshogy van. A teljes Prison Break sorozat első szezon négy és fél óra alatt jön le. Felirattal.
Egy unalmasabb este négy rész is lecsorog a jól kipróbált retinán, és akkor még nem is beszéltünk a fanságról.
Aki ismer, tuggya, hogy Friends rajongó vagyok. Vinyócskám örök lakója a tejjes tíz széria DVD-RIp. Már vagy négy körben néztem végig, és Chandler még mindig tud olyan poént mondani amin röhögök.
Szánalmas, mondhatnánk, de ne felejcsük el az ucsó érvemet.
Moziban ugye az emberek csókolóznak. Hát otthon nem. Otthon film megállít és olyan ágyjeleneteket lehet produkálni, hogy a monitorból kinéznek a megmerevedett képből a szereplők és nem tuggyák eldönteni, hogy a kilenc és fél hétből mennyi telt el eddig.
Nálam ha akarom, ha nem: néha megáll az idő.
Gothár emlékére ezért néha nem almafröccsöt iszom, hanem kólát. Coca-Colát.
Nagyon üt!

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr7615057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lac 2006.09.22. 10:22:06

az égen gyulnak furcsa csillagok...
süti beállítások módosítása