Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

Kritikán Aluli Tömeg

2006.09.19. 15:31 Dzsó


Elmarad a kerékpáros felvonulás Budapesten. A szigorúan politikamentes megmozdulás most álmatlanul kódorog mint egy rossz szellem a város fölött, miközben tökös és bevállalós politikusok szenvedélyesen próbálják igazukat kiabálni a ferdén mosolygó ellenzéknek, demagógia demagógia ellen, émmeg csak odakiáltok, hogy "Cső, cselék!" és hazamegyek autómon.
De pénteken gyalog jövök majd a dolgozóba és este sem ülök kocsiba, csak berúgok mint a csacsi (a dolgozóba, hát hol máshol)...
És akkor kis történelmi visszatekintés:
48 "Negyvennyolcas"
18 "Őszirózsás"
56 "Októberi"
06 "Elkúrt"
---
128

Az szép kerek szám.

Basszátok meg huligánok. Legyetek mindenre allergiások. Kifosztani egy büfét és felgyújtani a királyi tévé kocsijait régi ösztönös vandál cselekedet. De émmondom egyszer kilöttyen a kezemből a pia és akkor ölök.
"Senki se kötöszköggyön Joe bácsival, ha részeg!"

1 komment

Címkék: dolgozó bicaj cm elkúrtuk

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr2514929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurma 2006.09.19. 19:11:22

Chehh... most szólj hozzá!
Ezek hüJék. Én sem megyek le a boltba, ha nem tudom, hogy mit akarok venni.
süti beállítások módosítása