Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

Abszolút első az iWiW

2006.08.29. 10:37 Dzsó




















Függetlenül az üzleti értéktől, létezik egy mérőszám, ami azt mutatja, hogy egy rendszernek mekkora terhelést kell kiállnia, mennyi dinamikus oldalt töltenek le róla naponta. Ez a PI (Page Impression).
A magyarországi auditált webforgalom vezető szájtja ma már nem csak önálló szolgáltatásonkként labdába sem rúgó Origo portál, hanem az iWiW egymagában.
Arról nem is beszélve, hogy az Index-et már egyedi látogatóban is veri az iWiW, ami azért nagy dolog, mert a hírportálok különösen nagy értékét adja, hogy sok felhasználót érnek el naponta (az Index 4-500 ezer embert). Az iWiW ebben is elöl áll, naponta 5-600 ezer felhasználóhoz juttat reklámokat.
A teljes Origo portál egymillió felhasználót ér el naponta ugyan, de tudjuk, hogy ők nem egy helyen futnak be (egyenként az iWiW alatt vannak, csak a Freemail közelíti meg az egyedi látogatóban).
Tehát mi vagyunk a legnagyobbak.

Kíváncsi arra vagyok, hogy mit produkál majd a Milgram, a Habostortáék üdvöskéje, ami azért messze nagyobb erőforrásigényű, mint a hikomatnak is félve nevezhető myVIP...
Nagyon jó összehasonlítási alap lesz, hogy mit bír a PHP a Java ellenében. Ez az új iWiW klón nagyon hasonló tudású, talán PI-ben is utolér majd minket, szóval, én nagyon izgulok. Amúgy meg kell jegyeznem, hogy sokmindenben letisztultabb a nagytesónál, most, hogy még nincsenek performancia problémák, egyszerűen jobb. Sok sikert nekik, de azér föl kell kötniük a gatyájukat, ha egy 100x-os terhelést ki akarnak bekkelni...

Miért most a csúcs? Eccerű. Vége a nyárnak. Hazajött a nép. Mi sem igazojja jobban, mint a 10GB-nyi több mint 50ezer darab feltöltött kép egy nap alatt.

Kinyaralta magát az ország, kezdődjön a mexorítós áfanövelős szeptember, hogy nyaralná ki a seggem az összes hideg évszak!

2 komment

Címkék: iwiw myvip pi milgram

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr2713982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BendePapi · http://iwiw.blogter.hu/ 2006.08.29. 22:06:10

Grat hozzá, hónapok óta
erre a hírre vártam! ;-)

dimi · http://dimi.sarok.org 2006.10.26. 15:30:57

Az olyan nagy rendszereknel nem az adatbazis lenne a szuk keresztmetcet? Vagy megis fontos a nyelveszkoz valasztas?
süti beállítások módosítása