Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

Bringák

2006.05.18. 14:10 Dzsó

Minden viszonylagos. Elindulok a hatkerbű bicajjal, én vagyok a laza. Öreg fószerek ránytyák be nálam idősebb csotrogányaikat, harákolnak, és néznek engem, aki végigpörgök a dugó mentén, kedvemtől függően nyugati-margit-széna vagy andrássy-lánc-batyi-széna útvonalon.
Aztán jön a csavar. M, a kollégám, elhúz mellettem kéccázzal, föl a diósárkon, már benn is a dolgozóba, émmeg micsinálok, hát persze, hogy fogas. És a fogason meg persze előtte a fogasra várva (harmadfokú pizzázó, de a kóla ugyanolyan mint bárhol) én kezdek el köhögni, a vagi bringám egy ósdi acélvázas mammutkergetővé válik. És örexem vagy tíz évet.
Betolom a brinyót a fogasra, letámasztom.
És akkor jönnek a télleg lazák. Olyan drótszamarakkal, amiktől eláll a lélegzet. Nem raknak rá olyan ostobaságokat mint váltó vagy v-fék...
Ők a jancsizók, a János hegy rémei. Förlmennek a fogassal, és lezúznak. Na ez a laza horzsolás.
Émmeg vigyorognék, hogy milyen laza persze bringák, király, énis, minden...
És akkor a lazák közül az egyik bomba 16 éves csajszi odajön hozzám, és a laza dumáját lefojtva mekkérdezi:
- Elnézést, öné ez a bicikli? Nem támaszthatnánk a falhoz? Meddig Megy?
- Városkút.... - nyökögöm és lassan rájövök, hogy akár bámulhatom a melleit is,mert én neki már csak egy vén fószer vagyok, aki nem rájdol, hanem félúton kiszáll mert csak dolgozni megy.
- Kösz! - és kettőt se nézek már a bicajok hegy dől a kopott fogas oldalának, végül az enyém, a hülye puha ülésével, hogy könnyen leszálhassak...
De nem ez a megalázó. Hanem lefele fogassal menni bringával. És lenn mikor kiszállok és néznek a srácok. Na akkor kell egy kicsit sántikálni. De nem veszik be...

2 komment · 1 trackback

Címkék: fogas dolgozó bicaj laza

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr409552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: miu Miu heels 2018.01.22. 00:12:35

Glazed crackle black and green bowl - Carfax promo code 2011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dimi 2006.07.21. 00:02:55

dehogy vagy öreg fószer :D
én örülök, hogy már nem vagyok 16 éves. nő vagyok és ez sokkal jobb, mint kislánynak lenni.
te pedig férfi vagy..a legjobb fajtából és évjáratból ;)

ja, és írhatnál gyakrabban :P

Gyurma 2006.09.20. 15:29:05

Sántikálni... ugyan! Odaszóni: "Ez van, srácok."
süti beállítások módosítása