Keresés

Google

Tagek

bicaj (2) celeb (1) chuck (2) cm (1) dolgozó (4) elkúrtuk (1) fake (2) film (1) fogas (1) gadget (1) hoax (1) iwiw (12) kaja (1) laza (1) menü (1) milgram (1) myvip (1) pi (2) sidebar (1) spam (2) szülinap (1) vers (4) vista (1)

Feedek

Google

Költözés

2006.05.10. 12:40 Dzsó

Egy szobába vagyok az iWiW üzemeltetéssel. Gyönyörű. Újabb analógiám az üzenetadatbázis költöztetésére az Istenhegyi úti felújítás. Mindenki anyázott, hogy milyen szar az út, aztán most, hogy csinájják, mindenki anyázik, hogy nem lehet rajta haladni.
A különbség valahol ott van, hogy míg az útmelósok támaszkodnak a csákányra, addig B két szarás között három új betonfalba ütközik, hogy miért nem megy az architektúraváltás triviálisan az adatbázisszerver alatt. Ja meg az az apróság, hogy a melósok az Istenhegyin hatkor lelépnek, az iWiW üzemeltetés meg hajnali hatig horzsol benn, és reggel alig tudok előttük beérni a dolgozóba.
Ezek a srácok vért izzadnak, amíg a júzerek a szomorú arcocskát nézik. A százmilliós rekordszám nem megy át egyenként.
Sose költöztess levéltárat kispolszkival. Esztom mondani.

2 komment

Címkék: iwiw dolgozó

A bejegyzés trackback címe:

https://dzso.blog.hu/api/trackback/id/tr679332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atleta · http://www.atleta.hu/gm 2006.05.10. 18:11:18

Meg jo, hogy nem sufni (miert az eles szerver lelovese _utan_ probalkoznak a sracok az uj szervert _elinditani_ egy masik oprendszeren?)

Dzsó · http://monti.blog.hu 2006.05.10. 19:47:43

Szó sincs erről! Atyaég.
Az van hogy a jelenlegi vas halálán van és ez mégjobban megnehezíti az átállást.
süti beállítások módosítása